Sıkça Sorulan Sorular

Siparişim Elime Ne Zaman Ulaşır?

Sipariş onayının sağlıklı olarak alınması halinde, Sitemizden vermiş olduğunuz tüm siparişleriniz, ortalama iki (2) iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir.

Verdiğiniz sipariş ile alakalı özel durumlarda müşteri hizmetlerimizi arayarak veya irtibat formumuzla bildirebilirsiniz.

Siparişimi Nasıl İade ve İptal Ederim?

Ürün iade işlemi için öncelikle Hesabım menüsünden İade Bildirimi oluşturmanız gereklidir.

Ürün iadeleri, iade takip numarası alınarak ve Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak katalogumuzun arkasındaki adrese gönderilmelidir.

Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün temsilciye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade alınmayacak ve bedeli iade edilmeyecektir.

Ürünlerin Garanti Koşulları Nedir?

Aldığınız her ürün, üretici firmasının garantisi altındadır.

Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden/bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz. Ürünü, ürün faturası, sipariş numaranızı da içeren bir dilekçe veya iade formu ile iade ediniz.

Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş vesair şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez. Korse, alt grup ve alt grup içeren ürünlerin iadesi hijyenik sebeplerden dolayı kesinlikle mümkün değildir.

Müşteri ürünü, kendisine teslim edildiği andaki durumu ile geri vermekle ve kullanım söz konusu ise kullanma dolayısıyla malın ticari değerindeki kaybı tazminle yükümlüdür.

Önerilen makaleler